Advertisement

Φωτια Ζηρια : Φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αχαΐας: Συναγερμός στην ... / Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.

Φωτια Ζηρια : Φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αχαΐας: Συναγερμός στην ... / Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.

Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αιγίου: Συναγερμός στην ...
Φωτιά ξέσπασε στη Ζήρια Αιγίου: Συναγερμός στην ... from thecaller.gr
Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην.

Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη ζήρια, ωστόσο, πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους ανέμους που πνέουν στην. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Η πυρκαγιά που είναι σε. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια.

Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... from www.newsit.gr
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας εκδηλώθηκε πριν λίγο. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Το λιμενικό μετέφερε κατοίκους στον λόγγο και ενοίκους ξενοδοχείου. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει.

Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Eκκένωση του χωριού ζήρια αχαΐας. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... from www.newsit.gr
Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό ζήρια. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Η φωτιά λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί. Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση άγιος νικόλαος υπάρχει. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στη ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες.

Posting Komentar

0 Komentar